Van concept tot realisatie

Na een briefing van wensen en doelstellingen door u en het aanleveren van de huisstijl elementen en visuals kunnen we starten met het design van de Giftcard.  Closed Loop legt de focus op beleving.
Een identiteit is meer dan een mooi brand. Door het gebruik van uw logo en visuele elementen brengen we beleving over op de grote van een creditcard.

Ondertussen zijn we druk bezig met de inrichting van het gehele facilitaire proces. Alle Giftcards worden voorzien van een uniek card (prefix) nummer en internetcode. Deze codes zijn nodig voor verzilvering in diverse betaalsystemen en online besteding in de gekoppelde webshops.

We bouwen een saldocheck applicatie en u ontvangt van ons een tool om de Giftcards te activeren.
Uw – White Label –  Giftcard is op te waarderen vanaf ieder gewenst bedrag.  Al onze Giftcards zijn in delen besteedbaar. Het maximum op te waarderen bedrag en de geldigheidsduur is uiteraard ook uw eigen keuze.

Wij verzorgen altijd de 2e lijns customer support, het voorraadbeheer en kunnen, indien gewenst, ook de verzendingen voor u regelen.  Heeft u liever dat de gehele facilitering, vanaf het activeren en verzenden tot aan de verzilvering, door ons wordt geregeld? In samenspraak met u zorgen wij voor een optimale dienstverlening!

Uw – White Label – Giftcard is klaar om geïntroduceerd te worden!

van-concept-tot-realisatie

 

Contact opnemen?

Meer weten of sparren over de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie en Deventer koek staan voor u klaar.

Contact opnemen

Inspiratiepakket

Wilt u een impressie van een eigen - White Label - giftcard? Wij zorgen voor het concept, het ontwerp, realisatie en full-service facilitering.

Giftcard aanvragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×