PSV

PSV

De PSV Gift Card is het leukste en meest veelzijdige cadeau voor de PSV-fan.  De Eindhovense Voetbalvereniging PSV (Philips Sport Vereniging) werd opgericht op 31 augustus 1913 en groeide uit tot een voetbalvereniging met zowel een amateur- als jeugdafdeling. In 1954 werd daaraan een afdeling betaald voetbal toegevoegd. In verband met het toegenomen (financiële) belang van het betaald voetbal werd in 1984 de Stichting PSV Voetbal opgericht. In deze Stichting werd het betaald voetbal en de daarbij behorende assets ondergebracht onder verantwoordelijkheid van een Stichtingsbestuur. Op 1 juli 1999 werd PSV N.V. opgericht. Hierin werd het betaalde voetbal overgenomen van de Stichting (vanaf dat moment aandeelhouder van de NV) en het jeugdvoetbal van de vereniging (vanaf dat moment uitsluitend amateurvoetbal en met een ‘golden share’ in de N.V.).
(bron: www.psv.nl)

Contact opnemen?

Meer weten of sparren over de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie en Deventer koek staan voor u klaar.

Contact opnemen

Inspiratiepakket

Wilt u een impressie van een eigen - White Label - giftcard? Wij zorgen voor het concept, het ontwerp, realisatie en full-service facilitering.

Giftcard aanvragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×