Closed Loop

Open up new Possibilities

Uw eigen giftcardsysteem

Closed Loop biedt een giftcardsysteem aan waarmee giftcards kunnen worden uitgegeven en verzilverd.

De giftcards kunnen via (web)kassasystemen worden geactiveerd en zowel via (web)kassasystemen, Payment Service Providers als via pinterminals worden verzilverd, Waarna ze middels de centrale database van het systeem worden verwerkt en opgeslagen.

Alle giftcards worden door ons voorzien van een uniek card (prefix) nummer en internetcode. Deze codes zijn nodig voor verzilvering in diverse betaalsystemen en online besteding in de gekoppelde webshops.

We bouwen een saldocheck applicatie en u ontvangt van ons een tool om de Giftcards te activeren.
Uw – white label – giftcard is op te waarderen vanaf ieder gewenst bedrag. Al onze Giftcards zijn in delen besteedbaar. Het maximum op te waarderen bedrag en de geldigheidsduur is uiteraard ook uw eigen keuze.

Wij verzorgen altijd de 2e lijns customer support, het voorraadbeheer en kunnen, indien gewenst, ook de verzendingen voor u regelen. Heeft u liever dat de gehele facilitering, vanaf het activeren en verzenden tot aan de verzilvering, door ons wordt geregeld? In samenspraak met u zorgen wij voor een optimale dienstverlening!

Uw – white label – giftcard is klaar om geïntroduceerd te worden!

Contact opnemen

Daarom kiest u Closed Loop

Uw huisstijl is niet alleen een naam die mooi is vorm gegeven, het is een identiteit waarmee u uzelf kunt onderscheiden. Onze designers gaan samen met u op zoek naar de perfecte uitstraling voor op uw - White Label - Giftcard.
Wij zorgen voor de facilitering en de inrichting van de systemen. U zorgt voor een bijzonder geefmoment bij uw relaties of bij uw klanten.

Beleving

Onze designers gaan samen met u op zoek naar de perfecte uitstraling voor op uw - White Label - giftcard.

Cross-media mogelijkheden

Een eigen giftcard vormt een geheel nieuwe marketing tool voor de B2B en B2C.

Meer naamsbekendheid

Vergroot uw omzet, naamsbekendheid en klantloyaliteit. Open up new Possiblities!

Contact opnemen?

Meer weten of sparren over de vele mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. De koffie en Deventer koek staan voor u klaar.

Contact opnemen

Inspiratiepakket

Wilt u een impressie van een eigen - White Label - giftcard? Wij zorgen voor het concept, het ontwerp, realisatie en full-service facilitering.

Giftcard aanvragen
Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×